Inca 3 proiecte aprobate in PNRR pentru judetul Gorj

 Inca 3 proiecte aprobate in PNRR pentru judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Trei noi proiecte din Gorj vor primi finantare prin Planul National de Redresare si Rezilienta. Anuntul a fost facut de catre Guvernul Romaniei.

Judetul Gorj continua sa atraga bani europeni prin PNRR ca urmare a proiectelor depuse de primarii, guvernul anuntand recent ca au fost semnate mai multe contracte cu finantare din fonduri europene.

Contractele vizeaza asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achizitionarea unor puncte de reincarcare pentru vehicule electrice, realizarea si extinderea unor retele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local si digitalizarea serviciilor la nivelul localitatilor.

Astfel, comunele Balesti si Rosia de Amaradia si orasul Ticleni, au primit finantare pentru asigurarea si dezvoltarea infrastructurii pentru transportul verde. Cele doua comune beneficiaza de o finantare de peste 2 milioane de lei, in vreme ce orasul Ticleni a primit 3,7 milioane lei.

Pana in prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.129 contracte de finantare, in valoare totala de 21.013.459.190 de lei.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments