Inaugurarea unui nou after school in Targu-Jiu – „Learn & Play”

 Inaugurarea unui nou after school in Targu-Jiu – „Learn & Play”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Inauguram un nou after school in Targu-Jiu. Prin „Learn & Play” va propunem un nou concept de after school, concept dezvoltat in urma studierii in amanunt a pietei gorjene si a ofertei din acest domeniu. In cadrul „Learn & Play” combinam cu succes activitățile și programele de învățare, cu cele de educare si dezvoltare.

After school-ul se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani dornici de cunoaștere si dezvoltare, venind totodata în sprijinul părinților. Parintii își pot desfășura activitățile zilnice liniștiți, știindu-și copiii în siguranta si implicați in activități educative și creative.

În cadrul programului after school sunt oferite copiilor materialele necesare bunei desfășurări a activităților prevazute. Cei mici nu se vor plictisi, intrucat fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit subiect. Vor afla noi informații, pe care le vor asimila prin întrebări și răspunsuri, dar se vor si distra. Fiecare zi aduce o multime de jocuri amuzante, de mișcare, dans, modelaj, pictură sau cântec. Ne vom apropia impreuna de universul cartilor prin lecturi si dramatizări.

Vom organiza si programe speciale pe tot parcursul anului calendaristic, iar cei mici nu se vor plictisi nici in vacante. Asadar vom avea ateliere creative, excursii, zile tematice si aniversari.

Pachetul de servicii „Learn & Play” include:
12.30 – 13.30 – servirea mesei de prânz
13.30 – 14.00 – joc și odihnă prin activități recreative (în aer liber sau în interior)
– jocuri de mișcare, activități practice sau artistice
14.00 – 16.00 – efectuarea temelor asistați de personal de specialitate
– activitate individuală și de grup
– verificarea temelor și a cunoștințelor acumulate
– suplimentar (în limita timpului disponibil)
16.00 – 16.30 – lectură
16.30 – 17.00 – gustare
17.00 – 18.00 – activități suplimentare (limbi străine, activități educative, ateliere creative și recreative)

Participarea la programele tip after school aduc numeroase beneficii celor mici. Pe de o parte ajuta copiii sa-si imbunatateasca increderea in sine si performantele scolare, pe de alta parte le imbunatateste tehnicile de munca independenta. Mai mult decat atat, copiii isi pot descoperi noi abilitati si interese, dezvoltandu-si totodata deprinderile de relaționare prin accentul pus pe lucrul în grupe.

„ÎN ACEST AFTER SCHOOL RÂDEM mult, spunem că ne pare rău și iertăm, ne AJUTĂM reciproc, suntem gălăgioși, vorbăreți, dar înțelegători avem VISURI mari, avansăm împreună să le împlinim pentru că în acest after school ÎNVĂȚĂM!”

Persoana de contact: Otilia Bocsan
Numar de telefon: 0726 553 588
Facebook page: AfterSchool Targu-Jiu „Learn & Play”

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare