Imprumuturi pentru sustinerea educatiei prin programul Skills & Education

 Imprumuturi pentru sustinerea educatiei prin programul Skills & Education
Distribuie sa vada si prietenii tai

Banca Transilvania sustine educatia prin Skills & Education, singurul program de creditare cu garantie externa din partea Fondului European de Investitii , destinat afacerilor din domeniul educatiei. Pot lua finantare gradinite, scoli, universitati si companiile care investesc in training-urile angajatilor.

Imprumuturile sunt de pana la 2 milioane de euro sau de 9,7 milioane lei/client, pe o perioada intre 1 si 8 ani. 80% din credit este garantat de Fondului European de Investitii. De asemenea, este necesar sa aiba o echipa de pana la 500 de angajati si sa nu aiba datorii bugetare.

Avem nevoie de tehnologie, resurse si de formarea oamenilor pentru a depasi provocarile din domeniul educatiei. Prin sustinerea investitiilor in noi abilitati ale angajatilor din companii si institutii, acest program este o noua oportunitate pentru Banca Transilvania de a contribui la dezvoltarea sustenabila a educatiei si societatii”, a declarat Leonard Cornoiu, Director Programe Europene, Banca Transilvania.

Detalii despre finantare sunt valabile online sau la oricare dintre sediile BT.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare