IBM Think Digital – Eveniment Experiență accesibil Worldwide 5-6 Mai 2020

 IBM Think Digital – Eveniment Experiență accesibil Worldwide 5-6 Mai 2020

IBM Think Digital (https://www.ibm.com/events/think/)

Distribuie sa vada si prietenii tai

Intre 5 si 6 Mai 2020, IBM isi deschide „portile” digital vorbind, pentru intreaga lume, invitand orice persoana interesata sau implicata in domeniul digitalizarii sa ia parte la un eveniment deosebit. 

Pe masura ce efectele COVID -19 se amplifica in toate comunitatile, suntem cu totii pusi in fata unor provocari nemaintalnite. Iar redresarea nu se intampla singura nicaieri in lume.

Alaturati-va Evenimentului Experienta, Think Digital, pentru a dobandi noi competente necesare adaptarii si evolutiei in era digitala.

Speakerii sunt personalitati marcante din diverse domenii, incepand de la Presedintele IBM, Jim Whitehurst, la Amal Clooney – Avocat, Doughty Street Chambers, pana la will.i.am- Fondator si CEO  I.AM+ si Muriel Médard – Cecil H. Green Professor of EECS – MIT.

Participarea este GRATUITA, inclusiv la sesiunile LIVE cu specialistii care vor raspunde intrebarilor voastre.

Explorati noi metode de lucru si invatati  cum sa va stabilizati si sa va protejati organizatia. Accesul la laboratoarele tehnice este gratuit, insa obtinerea certificarii implica un cost de 75$.

Pentru cei interesati doar de domeniul afacerilor, se vor tine conferinte tematice cu scopul oferirii de solutii inovative si eficiente. Consolideaza-ti rezistența IT, asigură continuitatea activității tale și, cel mai important, rămâi conectat.

Poti lua parte la un numar mare de sesiuni si laboratoare, avand libertatea de a-ti stabili singur agenda de participare.

PROGRAM:

Sesiuni de dimineață
11:00 – 15:00 EDT

Sesiuni de seară
19:00 – 11:00 PM EDT

Tineti cont de diferenta de fus orar NY (US) -7 ore fata de Bucuresti (RO).

Let`s get Thinking!

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare