Huawei lanseaza o noua editie a programului „Seeds for the Future”

 Huawei lanseaza o noua editie a programului „Seeds for the Future”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Huawei a lansat „Seeds for the Future”, un program dedicat studentilor si tinerilor absolventi din domeniul TIC, cu scopul de a identifica tinerele talente in domeniul tehnologiei si de a contribui la formarea si dezvoltarea profesionala a acestora.

Cursantii vor participa la un program de 8 zile cu acces online la numeroase ateliere si prezentari despre industria TIC locala, cursuri de antreprenoriat si proiectul de grup TECH4Good, precum si prelegeri tinute de profesori si lideri ai mediului de business romanesc despre studii culturale si initiative antreprenoriale.

Fiind un promotor al transformarii digitale, contributia Huawei la accelerarea digitalizarii nu s-a oprit niciodata, de la desfasurarea urgenta a turnurilor de semnal pana la intretinerea retelelor, inginerii nostri fiind intotdeauna in prima linie. Prin urmare, ne-am marit investitiile in formarea talentelor TIC de-a lungul anilor. Programul Seeds for the Future, care face parte din initiativa ICTalent, a dus la formarea a peste 200 de studenti in Romania in ultimii 7 ani si peste 60 dintre ei si-au finalizat pregatirea in sediul Huawei din China. Anul acesta, in contextul pandemiei, programele sunt reproiectate pentru a oferi studentilor mai multe informatii despre industria ITC locala, impreuna cu proiectul grupului TECH4Good”, a declarat George Zhang, CEO Huawei Romania.

Programul „Seeds for the Future” a inceput in 2008 si este in prezent implementat in 126 de tari de pe toate continentele, inclusiv in Romania, peste 150 de studenti beneficiind de program.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare