Hobita – Acasa la BRANCUSI – Parte din Turneul International STRADIVARIUS

 Hobita – Acasa la BRANCUSI – Parte din Turneul International STRADIVARIUS
Distribuie sa vada si prietenii tai

La o distanta de 147 de ani de la nasterea marelui sculptor, Primaria si Consiliul Local Pestisani anunta ca satul HOBITA va gazdui in acest an, unul din concertele ce fac parte din Turneul International Stradivarius.

Turneul intitulat „IN MOOD FOR LOVE” va fi sustinut de violonistul Alexandru TOMESCU acompaniat de vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu si de Adela LICULESCU – pian. Concertul va avea loc pe 7 iulie, in curtea Casei Muzeu Constantin Brancusi. Astfel, HOBITA se alatura comunitatilor importante din Romania precum Iasi, Timisoara, Craiova, Sibiu, Oradea sau Bucuresti in seria evenimentelor unde rasuna celebra vioara STRADIVARIUS.

Impreuna cu vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu – Obiect de Patrimoniu National, Categoria Tezaur, Alexandru Tomescu duce cele mai frumoase povesti, mai ales catre tineri si copii si, totodata, crede in angajamente pe termen lung, in intalniri care rezista timpului si isi dezvolta adevarata valoare, asemeni muzicii.

De 16 ani, Misiunea sa este de a promova muzica de calitate, de a schimba vieti prin cultura, creativitate si educatie! Turneul International Stradivarius inseama o serie de experiente frumoase, o colectie unica de muzica, de intalniri memorabile cu tinerii si povestile lor, care ne conecteaza la viitor. MUZICA SCHIMBA VIETI SI NE CONECTEAZA LA CULTURA, CREATIVITATE SI EDUCATIE”!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare