HBO Max se lanseaza luna viitoare in Romania

 HBO Max se lanseaza luna viitoare in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lanseaza pe 8 martie 2022 in Romania si va inlocui HBO GO, au anuntat reprezentantii HBO intr-un comunicat.

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4,99 euro/luna. Pentru a sarbatori lansarea, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platforma, beneficiind de un pret redus cu 33% in fiecare luna.

Exista si optiunea de abonament anual, la un pret special, care te taxeaza pentru 8 luni de abonament pentru 12 luni de acces. Acesta va fi introdus dupa 31 martie.

Noua platforma va oferi acces la mai multe „canale”: HBO, care va include productiile clasice de la TV, Max Originals, pentru continut exclusiv, WB, care va include toate filmele si serialele realizate sub studiourile Warner Bros., DC, pentru filme si seriale cu super eroi din acest univers, Cartoon Network Collection, Looney Toons, Scooby-Doo! & Friends si Cartoonito.

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive si platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG si Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K si Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One si Xbox Series X|S), telefoane mobile si tablete (iPhone, iPad, iPod Touch si Android™) si online la http://www.hbomax.com.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare