Guvernul lanseaza schema de ajutor pentru HoReCa

 Guvernul lanseaza schema de ajutor pentru HoReCa
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Economiei a lansat astazi schema de ajutor pentru HoReCa, iar inscrierea se va putea face de la ora 10:00, pana in 12 iulie, la ora 20:00.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului anunta lansarea etapei de inscriere in cadrul schemei HoReCa prevazuta de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 224/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului, alimentatiei publice si organizarii de evenimente, a caror activitate a fost afectata in contextul pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare”, au declarat reprezentantii Ministerului Economiei.

Schema vizeaza acordarea unor ajutoare financiare ”in cuantum de 20% din baza de calcul, rezultata din desfasurarea activitatilor aferente codurilor CAEN prevazute la art. 3 alin (2), in anul 2020 comparativ cu anul 2019, dar nu mai mult de echivalentul in lei al sumei de 800.000 euro la nivel de intreprindere. Cifrele utilizate trebuie sa fie brute, inainte de deducerea impozitelor sau altor taxe”.

Schema se deruleaza pana la 31 decembrie 2021, plata sumelor corespunzatoare urmand a fi realizata pana cel tarziu la data de 30 iunie 2022, in limita creditelor bugetare.

Formularul electronic de inscriere este activ AICI!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare