Guvernul acorda ajutoare de urgenta in Gorj

 Guvernul acorda ajutoare de urgenta in Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Guvernul acorda ajutoare de urgenta in valoare de peste 500.000 RON pentru aproape 200 de familii si persoane singure aflate in situatii dificile in urma unor incendii, inundatii sau cu probleme de sanatate grave.

Potrivit Ministerului Muncii, Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgenta in suma totala de 519.800 RON pentru sprijinirea a aproximativ 200 de familii si persoane singure aflate in situatii de necesitate in urma unor incendii, inundatii sau care au probleme grave de sanatate.

Astfel, 53.500 RON au fost acordati pentru 11 familii si persoane singure din judetele Arges, Bacau, Iasi, Mures, Neamt, Olt si Timis, care au fost afectate de incendii, iar 105.000 RON pentru alte 70 de familii si persoane singure din judetul Constanta, afectate de inundatii in cursul anului 2019.

Restul de 361.300 RON vor fi acordati unui numar de 103 familii si persoane singure din judetele Alba, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Sibiu, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea si Bucuresti, care fie se confrunta cu situatii deosebite in urma unor probleme grave de sanatate, fie se afla in risc de excluziune sociala.

Ajutoarele de urgenta aprobate de Executiv sunt acordate in baza anchetelor sociale efectuate de agentiile teritoriale pentru plati si inspectie sociala si sunt suportate din fondurile prevazute cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare