GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA: Un proiect amplu pentru o comunitate mai sănătoasă

 GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA: Un proiect amplu pentru o comunitate mai sănătoasă
Distribuie sa vada si prietenii tai

Târgu Jiu, 1 Iulie 2024 – Avem plăcerea de a anunța lansarea proiectului GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA, o inițiativă amplă dedicată depistarii precoce a cancerului și a îmbunătățirii accesului la servicii medicale de calitate pentru locuitorii din județul Gorj. Proiectul se va desfășura pe parcursul a cinci luni, de la 1 Iulie la 30 Noiembrie, și va fi cofinanțat din fondurile bugetului judetului Gorj pe anul 2024.

GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA se bazează pe succesul înregistrat de o inițiativă similară derulată în 2023. Deși de o amploare mai mică, proiectul din anul precedent a demonstrat un impact semnificativ în comunitățile vizate.

Colaborare eficientă și rezultate remarcabile:

Proiectul din 2023 a reunit cu succes autoritățile locale, medicii de familie din localitățile vizate și o echipă de medici specialiști dedicați. Această colaborare strânsă a permis oferirea de informații și consultații medicale esențiale unui număr semnificativ de locuitori.

Rezultatele proiectului din 2023 au fost remarcabile:

  • Creșterea gradului de informare: S-au sustinut intalniri cu medicii specialisti cu privire la diverse forme de afectiuni oncologice, prevenția cancerului și adoptarea unui stil de viață sănătos.
  • Depistarea precoce a bolilor oncologice: Au fost identificate și diagnosticate o serie de afecțiuni oncologice în stadii incipiente, permițând intervenții medicale prompte și eficiente.
  • Îmbunătățirea accesului la servicii medicale: S-a facilitat accesul pacienților la consultații de specialitate la spitalele din județ și alte spitale din țară.

Un nou capitol cu o amploare sporită:

Proiectul GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA din 2024 vine să ducă mai departe moștenirea succesului din anul precedent. Amplificând aria de acoperire și extinzând gama de servicii oferite în vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului, ne propunem să contribuim semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a populației din județul Gorj.

Ce oferim:

Proiectul GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA va viza șapte localități din județ: Pades, Glogova, Alimpesti, Cruset, Berlești, Danciulești și Sărmănești. Prin intermediul proiectului, ne propunem să oferim o gamă largă de servicii medicale gratuite locuitorilor din aceste zone, incluzând:

  • Analize de sânge: Vom realiza analize de sânge pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, dar și pentru cei neasigurați.
  • Ecografii de sân: Vom efectua ecografii de sân gratuite, fără a fi necesară o trimitere de la medic. Vom deplasa un ecograf mobil în localitățile vizate pentru a facilita accesul pacientelor.
  • Consult pneumologic și spirometrie: Medicii noștri specialiști în pneumologie vor oferi consultații gratuite și vor realiza spirometrii pentru a depista eventuale afecțiuni pulmonare.
  • Sprijin pentru consultații de specialitate: Vom facilita accesul pacienților la consultații de specialitate la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Vom oferi sprijin în demersurile necesare pentru programarea și efectuarea investigațiilor suplimentare, acolo unde este cazul.

Împreună, construim o comunitate mai sănătoasă!

Pentru mai multe informații despre proiectul GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA, vă rugăm să ne contactați la adresa abc_gorj@yahoo.com sau la numărul de telefon +40 722 859 514.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare