Granturile pentru capital de lucru pot fi accesate de astazi, 22 octombrie, ora 10

 Granturile pentru capital de lucru pot fi accesate de astazi, 22 octombrie, ora 10
Distribuie sa vada si prietenii tai

Etapa de inscriere in cadrul masurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin Ordonanta de Urgenta nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile incepe astazi, 22 octombrie, ora 10.

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri anunta lansarea etapei de inscriere in cadrul masurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin Ordonanta de Urgenta nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19. Formularul electronic de inscriere in cadrul masurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro incepand de joi, 22 octombrie 2020, ora 10.00”, au transmis reprezentantii Ministerului Economiei.

Granturile pentru capital de lucru fac parte din cele trei linii de finantare cu o valoare totala de 1 miliard de euro. Prin aceasta linie de finantare, antreprenorii pot obtine sume nerambursabile in valoare de pana la 150.000 de euro, sume destinate IMM-urilor afectate de pandemia de COVID-19.

Formularul de inscriere va ramane activ pana miercuri, 28 octombrie 2020 ora 20, cu posibilitatea prelungirii perioadei de inscriere pana la epuizarea bugetului.

Procedura de implementare a masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” poate fi consultata AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare