Granturi pentru IMM-urile si startup-urile inovatoare din Romania

 Granturi pentru IMM-urile si startup-urile inovatoare din Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

IMM-urile si startup-urile din Romania pot obtine finantari nerambursabile intre 10.000 si 2 milioane de euro pe proiect, prin trei noi linii de fonduri norvegiene.

Obiectivul programului este cresterea valorii adaugate si dezvoltarea durabila in sectorul romanesc de afaceri.

In cadrul apelului de propuneri de proiecte unde finantarea este intre 200.000 si 2.000.000 de euro de proiect, firmele romanesti solicitante trebuie sa depuna propunerile de proiecte online, la Operatorul de Fond Innovation Norway, pana la data de 15 Septembrie.

In cadrul apelului a carui finantare este intre 50.000 si 200.000 de euro de proiect, firmele romanesti solicitante trebuie sa depuna propunerile de proiecte online pana la data de 22 septembrie.

Intensitatea sprijinului variaza intre 25% si 70%, pentru cele doua apeluri. Solicitantii eligibili sunt firmele romanesti micro, mici, mijlocii si mari. Solicitantul trebuie sa fie infiintat de cel putin 3 ani de la data termenului limita din prezentul apel.

Un alt apel vizeaza finantarea pentru start-upurile romanesti infiintate de cel putin sase luni, dar nu mai mult de patru ani de la data termenului limita din prezentul apel. Finantarea este intre 10.000 si 200.000 de euro de proiect, aplicatiile se pot depune pana la data de 18 noiembrie si grantul acordat reprezinta pana la 85% din totalul activitatilor eligibile din cadrul proiectului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare