Granturi de 500.000 de euro pentru gradinite, scoli, licee si ONG-uri mici

 Granturi de 500.000 de euro pentru gradinite, scoli, licee si ONG-uri mici
Distribuie sa vada si prietenii tai

Start ONG, cel mai simplificat mecanism de finantare dedicat ONG-urilor mici si institutiilor neguvernamentale din Romania, se relanseaza pe 1 martie. 500.000 de euro vor fi disponibili in cadrul editiei pentru dezvoltarea si implementarea de proiecte comunitare.

Pentru al treilea an la rand, programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow ofera finantari ONG-urilor mici sau recent infiintate, din intreaga tara, institutiilor publice din sfere precum educatia (gradinite, scoli, licee) si cu rol social (cantine, centre pentru persoane varstnice si copii), dar si grupurilor informale.

Primul apel al editiei din 2021 va fi lansat in 1 martie, incepand cu ora 09:00. Programul se desfasoara pe durata a zece luni, iar proiectele propuse pentru finantare trebuie inscrise pe platforma www.startong.ro, incepand cu data de 1 a fiecarei luni calendaristice”, au declarat organizatorii.

In fiecare luna, organizatiile pot aplica pentru unul dintre cele trei praguri de finantare: pragul I, cu o valoare de pana la 1.000 de euro, pragul II, cu o valoare cuprinsa intre 1.000 si 5.000 de euro si pragul III, cu o valoare cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de euro.

Prin editia din 2020, 167 de ONG-uri mici, unitati de invatamant, centre de copii sau batrani si grupuri informale, din 38 de judete ale tarii, au reusit sa dezvolte si sa implementeze proiecte de responsabilitate sociala.

Prin proiectele castigatoare, 85.647 de persoane au beneficiat de sprijin in mod direct, iar 136.351 de persoane au fost beneficiari indirecti ai proiectelor derulate in cadrul programului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare