GorjBIZ ofera consultanta gratuita in marketing firmelor din Gorj afectate de criza

 GorjBIZ ofera consultanta gratuita in marketing firmelor din Gorj afectate de criza
Distribuie sa vada si prietenii tai

GorjBIZ ofera consultanta gratuita in marketing firmelor din Gorj afectate de criza. Coronavirus, COVID, Stare de urgenta, Stare de alerta, Carantina in Romania, incertitudine, restrictii – iata termenii care stau pe buzele tuturor de mai bine de 6 luni si care incep sa REdefineasca mediul economic traditional gorjean. Dar si modul in care ne ducem cu totii existenta finalmente. Pentru a diminua impactul negativ asupra mediului de afaceri gorjean, GorjBIZ ofera GRATUIT consultanta in marketing pentru 10 companii din Gorj, afectate de actuala criza.

Aderam astfel la initiativa globala #BusinessContinuity incercand sa iesim impreuna si mai puternici din actuala situatie. Asadar, membrii echipei GorjBIZ, va pun la dispozitie o ora de consultanta gratuita, sesiunile avand loc in mediul online. Profesionistii nostri va vor consilia in functie de domeniul de expertiza al fiecaruia. Veti primi sfaturi despre comunicarea in situatii de criza, solutii la problemele punctuale pe care le-ati identificat in bunul mers al afacerilor Dumneavoastra. Vom dezvolta impreuna strategii de optimizare a activitatilor de marketing curente si reorientarea canalelor de vanzare catre mediile digitale.

GorjBIZ sprijina activ afacerile din Gorj

”Am observat ca pandemia a produs o debusolare majora a antreprenorilor, inclusiv a celor din Gorj. Inca de la inceputul crizei, echipa noastra s-a concentrat pe identificarea si studierea solutiilor propuse de expertii internationali in business consultancy si nu numai. Prin intermediul platformei noastre, am incercat sa informam aducand in atentia cititorilor articole relevante si utile. Mai mult decat atat, am oferit companiilor interesate o sectiune dedicata pentru prezentarea serviciilor si produselor pe care acestea le ofera. Prezentarile sunt menite sa scoata in evidenta atu-urile fiecarei societati, nu sunt doar simple descrieri.

Vedem ca din pacate, nu este suficient. Dat fiind numarul alarmant de cazuri noi inregistrate in ultimele zile in Romania, facem urmatorul pas in incercarea de a diminua pe cat posibil impactul negativ asupra mediului economic gorjean. Mediu sensibil la schimbari chiar si anterior crizei actuale. Am initiat proiectul GorjBIZ din dorinta de a ajuta mediul de business gorjean si asta facem. Vrem sa continuam sa ne dezvoltam afacerile impreuna, in criza si post-criza!”, afirmă Mitrut Stanoiu, Manager GorjBIZ.

Sedintele de consultanta gratuita constituie acum un program pilot si se adreseaza unui numar de 10 companii. Stim ca ar fi necesar un astfel de ajutor pentru un numar mult mai mare de firme. De aceea incepem cu integrarea acestor 10 ore de consultanta pro-bono, in activitatile noastre curente. Programul  vine in sprijinul acelor companii care au cea mai mare nevoie de optimizarea strategiei de marketing actuale, pe termen scurt, de redefinirea bugetelor dedicate acestui tip de activitati si care vizeaza reorientarea spre mediile digitale ale activitatilor de vanzare si nu numai.

Obtineti toate detaliile despre sedintele de consultanta gratuita de care companiile gorjene pot beneficia scriindu-ne pe adresa [email protected] .

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare