GorjBiz – incheie cu succes primul an de activitate

 GorjBiz – incheie cu succes primul an de activitate
Distribuie sa vada si prietenii tai

GorjBiz – un proiect inedit, initiat in urma constatarii unui vid informational asupra mediului economic gorjean in spatiul online – vedea lumina zilei acum un an, sub forma unui START-UP cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Principala sursa de business din Gorj

Echipa fondatoare isi propunea la inceput de proiect sa abordeze doua directii esentiale pentru dezvoltarea unei comunitati de business coagulate si bine informate, in judetul Gorj. Prima directie a fost aceea de a transforma site-ul www.gorjbiz.ro in principala sursa de informatii de natura economica, din Gorj.
Tinand cont de faptul ca articolele Gorjbiz au fost adunat doar in Social Media in jur de 30 000 de vizualizari, avand 2000 de cititori zilnic, putem spune ca acest obiectiv a fost indeplinit cu succes.
Cele peste 400 de articole care populeaza website-ul, ofera doar informatii relevante, avand alaturi de un rol informativ-educativ, prin temele tratate. Se regasesc aici atat ultimele stiri de interes economic pentru comunitatea locala, dar si informatii referitoare la potentialele surse de finantare ce pot fi accesate sau chiar articole de interes economic general, inspirate din publicatii internationale celebre.

Platforma de promovare a afacerilor gorjene

Cea de-a doua directie abordata cu succes, pe parcursul acestui an, a fost aceea de a transforma Gorjbiz intr-o adevarata platforma de promovare online a afacerilor gorjene.
Orice companie din Gorj poate beneficia de servicii profesioniste de promovare online si offline prin campanii personalizate.

Situatia financiara a firmei, la sfarsitul primului an de activitate, vorbeste de la sine. Start-up-ul Gorjbiz si-a depasit propriile obiective, reusind sa castige de la o luna, la alta, increderea a tot mai multor firme din Gorj care apeleaza la serviciile Gorjbiz, dar nu numai.

Printre partenerii importanti cu care Gorjbiz a incheiat contracte de colaborare in vederea publicarii de advertoriale si comunicate de presa pe platforma Gorjbiz, mentionam comunicatedepresa.ro.


GorjBiz isi continua ascensiunea propunandu-si ca in cel de-al doilea an de activitate, sa-si puna amprenta asupra mediului de afaceri gorjean, ajutand la imbunatatirea imaginii online si offline a societatilor gorjene. Scopul final este acela de a transforma mediul de business local, dintr-unul dispersat si slab, intr-unul puternic, coagulat si interesant pentru investitori si deopotriva pentru forta de munca calificata.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare