Google vine in sprijinul companiilor afectate de criza de COVID-19

 Google vine in sprijinul companiilor afectate de criza de COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Google vrea sa sprijine firmele sa iasa din criza cauzata de noul coronavirus, iar in acest sens lanseaza o serie de programe si instrumente dedicate afacerilor.

Pentru a ajuta oamenii sa gaseasca noi oportunitati de munca, vom lansa un instrument de cautare de locuri de munca in mai multe tari din EMEA. Testam noi caracteristici pentru revenire din criza – cum ar fi sa va ajutam sa gasiti locuri de munca care va permit sa lucrati de acasa. Instrumentul de cautare de locuri de munca este construit in parteneriat cu platforme locale de joburi sau agentii locale de angajare, precum Pole Emploi in Franta si Monster.de in Germania„, au anuntat reprezentantii companiei Google.

Printre instrumentele anuntate de catre Google se numara:

  • AI for business – Va ajuta firmele sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a-si creste afacerile, ofera intreprinderilor un raport personalizat care recomanda cele mai relevante aplicatii de AI si potentiale beneficii si sugestii practice despre cum sa creezi o afacere.
  • Market Finder – Ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa-si extinda afacerile in strainatate, prin gasirea de noi clienti si cresterea vanzarilor online peste granitele tarii. Platforma ofera gratuit ghiduri, video-uri si sfaturi pentru a facilita primii pasi ai companiilor catre export si pietele externe.
  • Donatii si carduri cadou in Google my Business – un instrument lansat in 19 tari europene prin care firmele pot adauga la site-urile lor un buton (link) prin care comunitatea poate veni in sprijinul lor prin donatii sau carduri cadou.

In ultimii cinci ani am aflat ca trebuie sa facem mai multe pentru a ajunge la cei ale caror locuri de munca risca sa dispara odata cu aparitia noilor tehnologii. Asadar, oferim granturi de 15 milioane de dolari prin Google.org ca parte a angajamentului nostru EMEA, pentru a oferi acesto angajati si celor cu mici afaceri, abilitati digitale critice si acces la locuri de munca„, se mai arata in anuntul facut de Google.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare