Google Play Pass este disponibil acum si in Romania

 Google Play Pass este disponibil acum si in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Google aduce in Romania un nou mod de a accesa aplicatiile si jocurile din Google Play Store: Google Play Pass.

Play Pass este un serviciu sub forma de abonament, care ofera utilizatorilor acces total la sute de aplicatii si jocuri de Android.

Google Play Pass cuprinde continut de calitate si revizuit, de la jocuri clasice si jocuri „indie” premiate la aplicatii utile (ex: Photo Studio Pro). Iata o selectie de titluri disponibile in pachet: Sonic the Hedgehog, Levelhead, Stardew Valley, Photo Studio Pro, Monument Valley, Terraria, Star Wars: Knights of the Old Republic, LIMBO, This War of Mine, Teslagrad, samd.

Jocurile si aplicatiile din pachetul Play Pass vor fi disponibile si in Play Store, fiind marcate cu timbrul Play Pass. Toate aplicatiile si jocurile marcate cu acest timbru vor fi disponibile complet sub noul abonament Play Pass.

Play Pass ajunge la utilizatorii din Romania la pretul de 24,99 RON/luna sau 149 RON/an. Prima luna de utilizare a Play Pass este gratuita. Accesul la serviciul Play Pass se face din aplicatia Play Store de pe dispozitivele Android, meniul din stanga-sus, optiunea „Play Pass”.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare