Google ofera 540 milioane de dolari pentru firmele mici si mijlocii

 Google ofera 540 milioane de dolari pentru firmele mici si mijlocii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gigantul IT american Google a anuntat un program de peste 800 de milioane de dolari. Din aceasta suma, 540 de milioane de dolar in bani si servicii de promovare online vor fi orientati catre firmele mici si mijlocii, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus

Astfel, un fond de investitii de 200 de milioane de dolari va fi directionat de Google si compania Alphabet, catre organizatii neguvernamentale si institutii financiare din toata lumea, pentru a oferi acces la capital afacerilor mici si mijlocii (IMM-uri).

Credite de publicitate pe Google Ads in valoare totala de 340 de milioane de dolari vor fi oferite firmelor mici si mijlocii care au conturi active de promovare online prin Google Ads. Vor putea beneficia de aceste servicii IMM-uri din toata lumea, care au conturi active de Google Ads incepand de la 1 ianuarie 2019 si care s-au promovat direct prin Google sau prin agentii partenere.

In acest moment, in lume sunt peste 735.000 de cazuri confirmate de coronavirus, Statele Unite ale Americii fiind cea mai afectata tara cu 142.000 de imbolnaviri si 2490 decese.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare