Generator medical de ozon la SJU Targu Jiu

 Generator medical de ozon la SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a primit un generator medical de ozon si 50 de kit-uri complete pentru terapia cu ozon (borcan, set transfuzie si filtrude ozon).

Ozonul medicinal actioneaza prin incativarea agentilor bacterieni, fungici sau virali, prin stimularea metabolismului, precum si prin activarea sistemului imunitar. Ozonul stimuleza livrarea de Oxigen catre tesuturi prin cresterea flexibilitatii celulelor rosii si acumularea in acestea a unei cantitati mai mari de Oxigen. In ceea ce priveste actiunea antivirala a ozonului mentionam cresterea productiei de interferon, creearea de preoxizi de ozon si multe alte beneficii care ajuta in combaterea infectiei cu SARS COV-2“, a declarat Alexandru Nitu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Aparatul a fost amplasat in sectia de Boli Infectioase si este pus la dispozitia SJU Targu Jiu pentru o perioada de 3 luni, fiind utilizat in tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus, formele medii de boala.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare