Gala Tineretului din România: Celebrarea Excelenței și Implicării Tinerilor

 Gala Tineretului din România: Celebrarea Excelenței și Implicării Tinerilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Într-un cadru solemn, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse anunță organizarea celei de-a VIII-a ediții a Galei Tineretului din România, eveniment care va avea loc în data de 18 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, în prestigioasa aulă a Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Sub umbrela inspiratoare a sloganului „Generația viitorului”, Gala Tineretului din acest an se desfășoară în orașul Târgu Jiu, desemnat „Capitala Tineretului din România”. Evenimentul aduce laolaltă personalități din diverse domenii precum cultură, economie, educație și sănătate, reprezentând un tribut adus excelenței și implicării tinerilor în societatea românească.

Gala nu se rezumă doar la recunoașterea performanțelor individuale ale tinerilor, ci și la premierea proiectelor deosebite desfășurate în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023. Printre categoriile premiate se numără Proiectul studențesc al anului, Proiectul de educație non-formală al anului, Proiectul pentru cetățenie activă, Proiectul de voluntariat, Proiectul pentru incluziune socială, Proiectul pentru dezvoltare durabilă, Proiectul pentru dezvoltarea tinerilor din mediul rural și Proiectul pentru promovarea egalității de șanse în rândul tinerilor.

Parteneriatele cu Primăria Târgu Jiu și Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu subliniază importanța evenimentului la nivel local, evidențiind susținerea instituțiilor în promovarea valorilor și contribuției tinerilor la comunitate. Gala va fi transmisă live de către TVR Craiova, oferind astfel posibilitatea unui public mai larg de a participa virtual la acest moment deosebit.

Prin organizarea Galei Tineretului din România, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse subliniază și apreciază eforturile și inițiativele tinerilor în construirea unui viitor prosper și echitabil pentru societatea românească.

Detalii: https://mfamilie.gov.ro/1/gala-tineretului-din-romania-targu-jiu/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments