Franciza Sophia Romania, acum si in orasul lui Brancusi

 Franciza Sophia Romania, acum si in orasul lui Brancusi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Povestile frumoase merita sa fie relatate si facute cunoscute publicului larg intrucat ele sunt o constanta sursa de inspiratie. Avand in vedere faptul ca mai este putin si se deschide acest nou magazin la Targu Jiu, ne-am gandit sa iti prezentam munca a doi oameni minunati pentru care domeniul decoratiunilor interioare a reprezentat o schimbare in viata si o modalitate de valorificare a creativitatii, unde, experienta tehnica trece pe locul doi.

Dan Nicolcoiu

Inceputul unei frumoase experiente la Targu Jiu

Formam un cuplu de peste 35 de ani cu bucurii si greutati. Le-am trecut dand frau liber pasiunii pentru natura, munte si sporturi montane. Daca la 25 de ani strabateam muntii cu rucsacul in spate, mai tarziu lasam in urma necazurile in viteza schiului, pentru ca la 50+ sa ne bucuram de semetia muntilor pe bicicleta. Este modul nostru de a ne incarca bateriile si de a ne bucura de viata

Am o experienta in mediul privat de peste 20 ani cu afaceri in domeniul automatizarilor industriale, productia si montajul tamplariei de Al si PVC. In ultima perioada afacerea devenise una de subzistenta fara pretentii de dezvoltare. Anul trecut am avut de raspuns la mai multe intrebari privind viitorul nostru si am hotarat ca desi nu mai suntem la prima tinerete trebuie sa incercam mai mult pentru viitorul familiei noastre. Ne confruntam cu multe incertitudini privind modalitatile de sustinere financiara a familiei si am decis ca folosirea unei finantari prin programul Start pentru Excelenta cu fonduri UE ar fi o solutie pentru un nou inceput.

Proiectul s-a axat pe dezoltarea afacerii de montaj tamplarie, dar a permis si dezoltarea unui activitati conexe care inseamna comercializarea si montajul decoratiunilor interioare. Portofoliul de clienti din domeniul tamplariei si reputatia pozitiva de care ma bucur in zona l-am considerat un atu important in a accesa Franciza Sophia, un brand recunoscut in domeniu, mai ales ca zona nu are acoperita aceasta activitate decat la un nivel scazut de calitate si capacitate de satisfacere a pietii.

La inceput a fost un proiect si la asta ma pricep foarte bine (este al doilea proiect cu finantare UE pe care l-am accesat de pe primul loc in privinta punctajului obtinut). Sophia a fost atunci un site din Internet, apoi un email cu prezentarea afacerii primit de la Directorul pentru Francize. Eram pe un drum fara intoarcere asa ca nu ne-a mai ramas decat optiunea implementarii planului de afaceri. Sophia a devenit pentru noi prioritara, vazand in ea o activitata placuta, in care abilitatile tehnice trec pe plan secund si trebuie dezvoltata comunicarea si spiritual artistic. In concluzie: o noua provocare pe care urmeaza sa o parcurgem impreuna, ca de altfel drumul cu suisuri si coborasuri al ultimilor 35 de ani. A fost anul provocarilor, pentru ca si la locul de munca Primavara s-a confruntat cu schimbari pe care nu le anticipasem. Responsabilitatile au crescut si a fost nevoie sa regandim toate actiunile privind proiectul pe care nu ne-am gandit nici o secunda sa-l abandonam.

Proiectul a fost recalibrat, a trebuit sa ies un pic din zona de confort si sa folosesc pe cat posibil capacitatile de luciditate si experienta in zona corporatisata ale sotiei. Implicarea ei, desi limitata, este esentiala in acest demers. Sophia Tg. Jiu a devenit pentru amandoi acum dragostea din a doua tinerete! Asa cum arata acum Sophia din Tg. jiu a folosit resurse din proiectul de finatare, dar si mai mult contributia proprie (credit bancar) care ne obliga la reusita. Nici n-are cum sa fie altfel, domeniul decoratiunilor este o dorinta ascunsa a multora, produsele Sophia au un standard de calitate ridicat, colectiile in trend cu tentintele mondiale si nu in ultimul rand se bucura de un CEO care este atat motorul cat si sufletul afacerii.

Perspective si modul in care este deja primit magazinul la Targu Jiu

La doar cateva zile de la deschiderea (neoficiala!) ne trec pragul oameni uimiti ca in Tg. Jiu exista un magazin la un asemenea nivel de prezentare, incantati de varietatea tesaturilor si calitatea accesoriilor si a mobilierului. Suntem pe un drum bun si in privinta coagularii unei echipe care sa se ridice la standardul impus de Sophia. Vom reusi cu siguranta, cat de mult, timpul ne-o va spune. Interesant este ca ca oamenii intreaba de domenii pe care nu le-am expus inca: tapiterie, servicii de curatire, rolete! Succesul pare foarte probabil cu atat mai mult cu cat inca nu am deschis canalele de marketing. Privim cu mai multa incredere viitorul si Sophia este parte importanta din el. Va asteptam cu inima deschisa acasa la Brancusi si ne straduim sa facem o deschidere festiva cat mai reusita. Targu jiu , care are cel mai faimos ansamblu cultural din lume, are acum si Sophia!

Aceasta franciza reprezinta cel de-al 24-lea magazin al retelei Sophia specializata in decoratiuni interioare, perdele si draperii de lux, personalizate la comanda.

Dorim sa ne adresam in mod special arhitectilor si designerilor din Tg. Jiu, dezvoltatorilor imobiliari, proprietarilor de hoteluri si pensiuni si nu in ultimul rand clientilor care intentioneza sa-si redecoreze si sa isi infrumuseteze casa.

Sursa: Sophia Romania

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare