Fonduri europene pentru judetul Gorj

 Fonduri europene pentru judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Romania va primi fonduri europene pentru a ajuta zonele extrem de poluante din tara, mineritul si zonele in care se afla mari poluatori.

Hunedoara, Dolj, Gorj, Galati, Prahova si Mures vor beneficia in total de 1,7 miliarde euro pentru reconversie economica si profesionala.

1,7 miliarde de euro pentru urmatoarele sase judete: Hunedoara, Dolj, Gorj, Galati, Prahova si Mures. In primul rand, se vor realiza proiecte de dezvoltare economica. Eu vin din judetul Hunedoara si stiu ca atunci cand s-au inchis minele din judet, oamenii au avut de ales intre saracie sau parasirea acestor zone pentru ca nu a existat dezvoltare economica.

De aceea, cea mai mare parte a acestor fonduri vor merge spre dezvoltarea economica: sprijinirea IMM-urilor, a intreprinderilor mici si mijlocii locale autohtone si a antreprenorilor. Doi la mana, evident vor fi realizate si proiecte cu caracter social pentru oamenii care trebuie sa se adapteze. Trei la mana, vor fi investitii in noi surse de energie, atat proiecte economice, cat si proiecte sociale bazate pe surse de energie regenerabila si sprijin pentru intreprinderile mici si mijlocii pentru a se crea noi locuri de munca acolo„, a declarat deputatul european Siegfried Muresan.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare