First Bank implementeaza o solutie pentru reducerea timpului de procesare a dosarelor de creditare

 First Bank implementeaza o solutie pentru reducerea timpului de procesare a dosarelor de creditare
Distribuie sa vada si prietenii tai

First Bank lanseaza aplicatia Micro Creditum si continua digitalizarea cu FintechOS ca partener de tehnologie. Clientii vor putea beneficia de o finantare rapida si multe alte servicii.

Aplicatia dezvoltata cu ajutorul tehnologiei FintechOS, permite institutiei bancare sa reduca cu pana la 80% timpul de creditare pentru persoane juridice care activeaza pe segmentul micro.

Ne concentram pe automatizarea proceselor care aduc un raspuns rapid clientilor si schimbam structura timpului alocat abordarii cererii clientilor, inclinand balanta in favoarea timpului alocat consultantei financiare. In prezent avem 19 roboti care efectueaza procesele operationale in zona de administrare credite, carduri, depozite, garantii colaterale, zona de tranzactii interbancare si plati, dar si in cadrul directiei HR. Impreuna cu FintechOS am lansat Micro Creditum, solutia care reduce timpul de procesare cu 80%, reusind sa ofere un raspuns in 24 de ore pentru clientul Micro, “tinta” pentru First Bank”, a declarat Madalina Teodorescu, Vicepresedinte al First Bank.

In ultimele luni, in contextul pandemiei de coronavirus, tot mai multe companii din sectorul financiar au adoptat noi tehnologii pentru automatizarea anumitor procese, migrarea catre mediul digital si catre solutii cloud.

First Bank este detinuta de fondul american de investitii J.C. Flowers, cu o participatie de peste 70%, aceasta fiind prima investitie a fondului american in Romania.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare