Firmele pot posta gratuit anunturi de angajare pe eJobs

 Firmele pot posta gratuit anunturi de angajare pe eJobs
Distribuie sa vada si prietenii tai

Vesti bune pentru companiile care doresc sa faca angajari in aceasta perioada. Pana pe 15 mai companiile pot posta gratuit anunturi de recrutare pe eJobs.

eJobs Romania pune la dispozitia companiilor Restart Ad, un anunt gratuit in editie limitata, menit sa vina in sprijinul companiilor care au acum nevoie sa isi extinda echipele sau care planuiesc sa faca acest lucru in perioada imediat urmatoare.

Pana pe 15 mai, companiile au acces nelimitat la acest anunt care este complet gratuit. Cu alte cuvinte, pot publica oricate joburi isi doresc pana isi gasesc candidatii potriviti. Este un anunt care se adreseaza atat companiilor mari, cat celor mici si mijlocii, inclusiv startup-urilor care nu erau familiarizate cu platforma noastra

(…) In ceea ce-i priveste pe angajatori, le-am pus la dispozitie video interviul – un mijloc sigur, atat pentru ei, cat si pentru candidati, de organiza interviuri de angajare fara a avea contact direct. Totodata, organizam in mod regulat webinarii cu specialisti care raspund celor mai fierbinti subiecte ale momentului, de la gestionarea echipelor, de la distanta, pana la cum putem avea grija de sanatatea emotionala a angajatilor nostri, in aceasta perioada dificila”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs Romania.

Pe de alta parte, pentru candidati si in special pentru aceia care au ramas fara job, eJobs ofera consiliere profesionala gratuita prin intermediul liniei telefonice scurte – 021 9124. Zilnic, sute de candidati apeleaza acest numar si sunt ajutati sa gaseasca o alternativa profesionala, sa isi creeze CV-ul sau chiar sa aplice.

eJobs.ro reprezinta cea mai mare platforma de recrutare din Romania: peste 4 milioane de CV-uri, 7.000 de CV-uri actualizate zilnic, mai mult de 2 milioane de utilizatori pe luna pe site.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare