Firmele din Gorj pot obține fonduri importante prin nouă sesiune de finanțare a Ministerului Economiei

 Firmele din Gorj pot obține fonduri importante prin nouă sesiune de finanțare a Ministerului Economiei
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a dat startul celei de-a patra sesiuni de depunere a cererilor de finanțare în cadrul schemei de ajutor de minimis, intitulată „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creștere a competitivității produselor industriale.” Acest program reprezintă o oportunitate deosebită pentru întreprinderile din județul Gorj, deoarece printre beneficiarii eligibili se pot afla și firme locale.

Începând cu data de 14 noiembrie 2023 și până pe 13 decembrie 2023, companiile din Gorj au posibilitatea să acceseze fonduri esențiale pentru a-și dezvolta și îmbunătăți competitivitatea produselor lor industriale. Această inițiativă vizează sprijinirea sectorului industrial, susținând inovația și creșterea economică în regiunea noastră.

Pentru cei ce vor să își asigure conformitatea cu taxonomia de mediu și DNSH (nu numai), se depun proiectele pentru ISO, SR EN si EMAS.

Pentru a beneficia de această oportunitate, firmele gorjene trebuie să urmeze ghidul solicitantului și să depună cererile de finanțare la Registratura Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, amplasată pe Calea Victoriei nr. 152, sector 1, București. Pe plicul de trimitere, este necesar să fie menționată în mod clar „Direcția Politici Industriale și Finanțări pentru Industrie – Programul de creștere a competitivității produselor industriale.”

Este important de menționat că perioada de primire a cererilor este limitată la 30 de zile calendaristice, așadar este esențial ca firmele din Gorj să se implice rapid și eficient pentru a obține aceste resurse financiare valoroase.

În plus, pentru a oferi clarificări suplimentare sau pentru a răspunde la întrebările referitoare la această schemă de ajutor de minimis, se poate contacta Ministerul Economiei prin adresa de e-mail [email protected].

Astfel, această sesiune de finanțare reprezintă o oportunitate unică pentru firmele din Gorj de a accelera dezvoltarea lor și de a spori competitivitatea produselor industriale, contribuind în același timp la creșterea economică a întregii regiuni.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments