FintechOS si certSIGN anunta un parteneriat inovator pentru digitalizarea totala a bancilor

 FintechOS si certSIGN anunta un parteneriat inovator pentru digitalizarea totala a bancilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

FintechOS si certSIGN anunta lansarea unei solutii digitale pentru operatiunile zilnice ale bancilor, care echivaleaza cu prezenta fizica a clientului la sediu.

Astfel, bancile au posibilitatea sa verifice de la distanta identitatea clientilor, sa le prelucreze informatiile, dar sa si deruleze end-to-end operatiunile pentru persoane fizice si IMM-uri – de la inrolarea de clienti noi pana la semnarea electronica, cu aceeasi valoare ca si semnatura olografa, a documentelor necesare pentru produse de creditare.

Elementul de noutate consta in faptul ca procesul digital este echivalent cu prezenta fizica a clientului la sediul bancii. De asemenea, solutia asigura conditia obligatorie de identificare a non-clientilor si clientilor noi, precum si pe cea de a crea premisele semnarii electronice cu valoare legala – fie ca e vorba de operatiuni simple, precum inrolarea sau creditarea pentru persoane fizice si IMM-uri.

Solutia ce a rezultat in urma parteneriatului dintre FintechOS si certSIGN poate fi utilizata de clienti din orice stat membru UE si de companii cu sediul in oricare dintre tarile membre UE.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare