Finantari pentru proiectele culturale

 Finantari pentru proiectele culturale
Distribuie sa vada si prietenii tai

Administratia Fondului Cultural National informeaza operatorii culturali ca s-a deschis aplicatia si va fi posibila demararea inscrierii proiectelor pentru sesiunea II/2021.

Potrivit AFCN, sesiunea de finantare va incepe doar dupa ce va fi promulgata Legea Bugetului.

Impreuna cu colegii din Consiliu am revizuit prioritatile si ariile de finantare si am facut o schita de buget pentru ca echipa AFCN sa poata anunta informatiile necesare deindata ce se confirma disponibilitatile bugetare. Consiliul a decis introducerea in aceasta sesiune a programelor multianuale, care au lipsit in sesiunea anterioara si care se vor putea desfasura pe 24 de luni”, a declarat Horea Avram, presedintele AFCN.

Intrucat AFCN nu aplica in procedura de finantare o schema de minimis sau de ajutor de stat nu sunt eligibile pentru finantarea nerambursabila din Fondul Cultural National proiectele cofinantate din alte fonduri publice care aplica scheme de minimis/de ajutor de stat.

Ofertele culturale pot fi completate in formularul online incepand cu 1 martie ora 14:00.

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor si programelor culturale va fi comunicat odata cu anuntarea bugetului si a calendarului de finantare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare