Finantari de maxim 10 milioane de euro pentru IMM-urile romanesti

 Finantari de maxim 10 milioane de euro pentru IMM-urile romanesti
Distribuie sa vada si prietenii tai

BlackPeak Capital a finalizat cu succes prima inchidere de 68,5 milioane de euro din obiectivul de 120 milioane de euro al BlackPeak South East Europe Growth Equity Fund. Fondul vizeaza o crestere a investitiilor de capital de 5-10 milioane de euro/tranzactie pentru a sprijini IMM-urile dinamice din Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia si Serbia.

Este o etapa importanta in dezvoltarea BlackPeak Capital si a intregului ecosistem de capital privat din regiune. Atat Romania, cat si Europa de Sud-Est, au deja antreprenori de succes cu companii devenite lideri globali sau europeni si suntem foarte incantati de oportunitatea de a dezvolta noi parteneriate. Romania este una dintre pietele prioritare ale fondului si suntem foarte bucurosi sa demaram aici proiectele de investitii. Ne bucuram sa avem printre investitorii nostri, in premiera, un fond de pensii private obligatorii din Romania, administrat de catre BCR Pensii, si avem increderea ca vom oferi oportunitati de diversificare si castiguri pe termen lung investitorilor institutionali”, a afirmat Dorian Macovei, Director BlackPeak Capital pentru Romania.

Fondul se axeaza pe formarea de parteneriate cu antreprenori de succes din regiune, care au ambitia de a dezvolta companii de talie mondiala prin inovatie, crestere organica si achizitii.  BlackPeak Capital are o abordare sectoriala generalista, cu preferinte pentru tehnologiile informationale, productie de nisa, servicii pentru afaceri, servicii medicale si produse de consum.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare