Finantari de 5.000 de euro pentru proiectele profesorilor

 Finantari de 5.000 de euro pentru proiectele profesorilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cadre universitare cu profil IT din toata tara se pot inscrie, in perioada 1-15 septembrie, in programul Bursele ANIS 2020, pentru a avea sanse la sponsorizari de cate 5.000 de euro sustinerea activitatii lor didactice, a transmis Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii.

Programul Bursele ANIS a fost lansat in anul 2018 la initiativa ANIS pentru a stimula eforturile cadrelor didactice, lectori si asistenti universitari, in introducerea in curricula universitara a celor mai noi tehnologii din industrie si unor tehnici de predare inovative.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa detina titlul de doctor si gradul didactic de lector universitar, iar varsta nu trebuie sa depaseasca 40 de ani. Cursurile propuse de acestia trebuie sa se incadreze in domeniile: Big Data, Cybersecurity, Inteligenta Artificiala, Machine Learning, Fintech, HealthTech si Tech for All.

In program se pot inscrie si asistentii universitari, care pot propune solutii  pentru actualizarea laboratorului, cu acordul cadrului didactic titular, urmand ca sponsorizarea sa se imparta in functie de elementele inovatoare introduse de fiecare parte (min. 50% pentru asistentii universitari).

Candidatii vor trece printr-un proces de evaluare preliminara, in baza aplicatiei scrise si a unui clip video in care vor prezenta elementele inovatoare ale cursului sau laboratorului. Ulterior, finalistii vor sustine un interviu cu membrii comitetului de evaluare.

Vezi AICI detaliile complete de eligibilitate precum si regulamentul programului si criteriile de evaluare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare