Finantari de 410.000 de euro pentru antreprenorii HoReCa

 Finantari de 410.000 de euro pentru antreprenorii HoReCa
Distribuie sa vada si prietenii tai

Investitorii si finantatorii cauta sa investeasca in proiecte antreprenoriale de productie, tehnologie si servicii pentru industria ospitalitatii, iar prima editie a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, organizat de Hospitality Culture Institute, a generat pentru firmele participante finantari si oferte de investitii de 410.000 euro.

Cea de-a doua editie a acceleratorului HoReCa Business Accelerator se va desfasura in perioada martie-iunie 2021, iar antreprenorii din Romania, Republica Moldova si din Diaspora se pot inscrie in accelerator pana la data de 28 februarie 2021.

Antreprenorii inscrisi in HoReCa Business Accelerator vor avea acces la un mentor pentru fiecare business, care ii va ghida si le va oferi feedback pe toata perioada programului de accelerare, vor primi 100 de ore de workshopuri online, tinute de catre profesionisti de top din HoReCa.

De asemenea, HoReCa Business Accelerator va organiza „Mentor’s Day” in data de 11 februarie, eveniment online gratuit, in cadrul caruia vor participa o parte din mentorii si trainerii Programului, precum si absolventi ai primei editii a Acceleratorului si reprezentanti ai fondurilor de investitii interesate de businessuri in ospitalitate.

Dintre antreprenorii care au aplicat pentru un loc in editia din anul 2020 a acceleratorului, 50% dezvolta produse digitale, 25% creeaza concepte de produse dedicate sectorului si 25% au un model de business bazat pe concepte de servire a mancarii si bauturii. De asemenea, 80% dintre proiectele inscrise la prima editie a HoReCa Business Accelerator au fost la nivelul de startup, iar 20% au fost idei de afaceri.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare