Finantare pentru firmele care n-au putut functiona in pandemie

 Finantare pentru firmele care n-au putut functiona in pandemie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri informeaza ca in urma consultarilor cu retailerii si mall-urile, vor fi acordate sume importante pentru finantarea chiriilor in cazul firmele inchise de pandemie.

Secretarul de stat Liviu Rogojinaru a declarat ca banii vor putea fi accesati prin schema de ajutor pentru activitati de comert si servicii afectate de COVID-19, al carei buget va fi suplimentat la rectificarea bugetara, ajungand de la 40 la 160 de milioane RON.

Programul face parte din planul national de investitii si relansare economica, iar ghidul si reglementarile programului sunt, in prezent, in lucru. Secretarii de stat in MEEMA au transmis celor prezenti ca este important ca, pentru optimizarea efectelor acestor fonduri in economie, intre retaileri si mall-uri sa existe o intelegere.

Cea mai buna solutie este discutia directa dintre cele doua parti, cu ministerele ca partener mediator. Noi incercam sa fim parte din rezolvare, insa pentru aceasta e important ca intre dumneavoastra sa existe un parteneriat, care poate deveni un model de buna practica in viitor”, a punctat Rogojinaru

O forma finala a protocolului intre retaileri si mall-uri va fi transmisa, in cel mai scurt timp, coordonatorilor comisiei interministeriale.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare