Finantare Google de 200.000 de dolari pentru programe de educatie digitala pentru copii

 Finantare Google de 200.000 de dolari pentru programe de educatie digitala pentru copii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale din Romania un grant in valoare de 200.000 de dolari, pentru derularea unor programe de siguranta online si activitati conexe pentru profesori si copii.

Google.org, divizia Google ce se ocupa de proiecte filantropice, va acorda o finantare de 200.000 de dolari catre organizatia Adfaber, un ONG din Romania a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor. Grantul va fi folosit pentru derularea de programe de siguranta online si activitati conexe pentru profesori si copii, cu scopul de a ajuta elevii romani sa devina cetateni online constienti si responsabili”, au anuntat reprezentantii companiei printr-un comunicat.

Proiectul finantat de Google.org si dezvoltat de Adfaber se va derula timp de un an. Adfaber va realiza si oferi copiilor (cu varste intre 7 si 15 ani) programe educationale despre siguranta online, prin formarea profesorilor si sprijinirea lor pentru a-i pregati pe elevi. Acestea includ:

  • scenarii de lectie;
  • training online;
  • cursuri de pregatire fata in fata cu profesorii.

Adfaber este o organizatie non-profit, concentrata pe proiecte de educatie si sanatate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare