Finantare de la Guvern pentru reabilitarea unui drum judetean din Gorj

 Finantare de la Guvern pentru reabilitarea unui drum judetean din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Consiliul Judetean Gorj a reusit sa prinda refacerea drumului judetean DJ671 pe unul din programele cu finantare guvernamentala.

In urma solicitarii transmise de Consiliul Judetean Gorj  catre Compania Nationala de Investitii, obiectivul „Reabilitare drum judetean 671, ce traverseaza localitatile (DN 67D) Apa Neagra-Pades-Calugareni-Closani-Valea Mare, Judetul Gorj” a fost inclus in lista-sinteza de investitii din cadrul subprogramului „Drumuri de interes local si drumuri de interes judetean” din Programul National de Constructii de Interes Public sau Social (PNCIPS), aprobata prin ordin de ministru in data de 19.08.2020”, a transmis Consiliul Judetean Gorj prin purtatorul de cuvant, Oana Palos.

Valoarea totala a investitiei este de 44.583,062 RON TVA inclus, din care constructii + montaj 41.283,786 RON inclusiv TVA.

Conform ghidului de depunere pentru Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, urmeaza etapa a II-a de depunere a documentelor, in vederea semnarii contractului de finantare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare