Finantare de la Guvern pentru o scoala din Targu Jiu

 Finantare de la Guvern pentru o scoala din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Administratiei, Cseke Attila, a semnat contracte de finantare in valoare totala de peste 142 milioane de lei pentru modernizarea sistemului educational si socio-cultural din 15 localitati.

Unul dintre contracte vizeaza municipiul Targu Jiu, care va beneficia de peste 7,7 milioane de lei pentru reabilitarea corpurilor C1, C8, C9, construirea unei sali de sport si a unui amfiteatru la Scoala Gimnaziala ”Constantin Savoiu”.

Am semnat astazi la ADR SV Oltenia contractul de finantare pentru inca un proiect european, cel ce vizeaza reabilitarea Scolii Gimnaziale „Constantin Savoiu”.

Este vorba de un proiect in valoare de peste 1,5 milioane de euro care prevede reabilitarea celor 3 corpuri de cladire, construirea unei sali de sport si a unui amfiteatru.

Acesta este ultimul proiect din exercitiul financiar ce tocmai a luat sfarsit si incheie o perioada ce a debutat si s-a desfasurat in primul meu mandat, caracterizata printr-un volum urias de munca”, a declarant primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu, pe un site de socializare.

Proiectul va fi finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare