Finantare de la Guvern pentru indiguirea raului Jiu

 Finantare de la Guvern pentru indiguirea raului Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primaria Targu Jiu a primit sapte milioane de lei din Fondul de Interventie pentru a interveni pe albia raului Jiu. Lucrarile de regularizare a raului vor demara dupa ce autoritatea publica va scoate la licitatie investitia.

Se vor efecta lucrari in zona pod Abator – pod CF Barsesti – fosta groapa de cenusa, segment care a fost afectat de volumul foarte mare de apa generat de ploile recente.

A fost deja publicata repartitia pentru localitatile afectate de inundatii. Municipiul Targu Jiu a primit 7 milioane de lei pentru indiguirea Jiului, pe zona Balesti- Dragutesti, acolo unde functiona groapa de gunoi a Targu Jiului. Saptamana trecuta am trimis solicitarea si acum ne-a venit confirmarea ca primim banii pentru continuarea lucrarilor. Este o suma binevenita tinand cont ca am avut ceva probleme in zona. Dupa realizarea proiectului se va scoate la licitatie aceasta mare lucrarea”, a declarat primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu.

In urma cu aproximativ doua saptamani, cand debitul Jiului a crescut de trei ori si a creat inundatii in judetul Hunedoara, apa a sapat intr-unul din maluri, apropiindu-se de depozitul de gunoi, pe care risca sa-l duca in aval.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare