Finantare de 5 milioane RON pentru renovarea si dotarea sectiilor de nou-nascuti

 Finantare de 5 milioane RON pentru renovarea si dotarea sectiilor de nou-nascuti
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fundatia Vodafone Romania lanseaza „Fondul Viata pentru Nou-Nascuti”, o linie de finantare in valoare de cinci milioane de lei destinata renovarii, modernizarii si dotarii cu echipamente medicale a compartimentelor si sectiilor de neonatologie din spitalele publice din intreaga tara.

Pentru suplimentarea bugetului existent care sa permita extinderea proiectului in cat mai multe unitati medicale, fundatia anunta si o campanie publica de strangere de fonduri.

Campania publica de strangere de fonduri se deruleaza in perioada mai 2021 – decembrie 2022. Donatiile se pot face accesand acest link sau prin SMS, trimitand textul RITM la numarul scurt 8845 pentru 2 euro/lunar.

La Vodafone, avem un angajament clar de a asigura incluziunea pentru toti membrii societatii, incepand cu cei mai vulnerabili si inca din primele ore de viata care pot fi decisive pentru nou-nascutii prematur sau cu afectiuni medicale severe. Pe unul dintre cele doua proiecte majore derulate de Fundatia Vodafone Romania, respectiv renovarea Sectiei de Neonatologie a Spitalului din Constanta, l-am vazut crescand din prima zi, cu toate provocarile aferente unui asemenea proiect. Imi exprim increderea ca vom reusi impreuna sa continuam si sa ajungem la cat mai multe sectii de neonatologie, sa dublam resursele anuntate de fundatie si odata cu ele numarul nou-nascutilor salvati”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

In cei peste 20 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat 1.132 de programe derulate de 730 de ONG-uri din intreaga tara, in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare