Finantare de 250.000 RON pentru ONG-uri de la CJ Gorj

 Finantare de 250.000 RON pentru ONG-uri de la CJ Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Organizatiile non-profit pot aplica, in viitorul apropiat, pentru a-si finanta proiecte benefice pentru comunitate, suma alocata apelului fiind de 250.000 RON, dupa ce Consiliul Judetean Gorj a adoptat un proiect de hotarare.

Proiectul la care am contribuit a trecut, cu o dezbatere serioasa in plen, prima de cand sunt membru in Consiliul Judetean Gorj. In calitate de consilier judetean, am facut propunerea pentru finantarea proiectelor civice cu impact pozitiv in comunitate pe domeniile tineret, turism, educatie civica si antreprenoriala, sport si mediu. Este un proiect de hotarare pentru care am avut multe discutii cu organizatii, prin consultare online si fata-n fata, precum si cu aparatul administrativ al Consiliului Judetean Gorj“, a declarat Mihai Olaru, consilier judetean.

Olaru a mai declarat ca proiectul este vocea multor ONG-uri, organizatii cu rezultate concrete, care pot propune solutii rapide si un impact masurabil, avand scopul de a incuraja si spori increderea populatiei, implicarea in comunitate si coeziunea civica.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare