Finantare de 25 de mii de lei pentru Gradinita „Mihai Eminescu” din Targu Jiu

 Finantare de 25 de mii de lei pentru Gradinita „Mihai Eminescu” din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gradinita “Mihai Eminescu” din Targu Jiu, una din cele mai mari gradinite din municipiu, va beneficia de un loc de joaca modern.

Conducerea unitatii de invatamant a alocat, din fonduri proprii, bani pentru achizitionarea suprafetei sintetice, iar primaria va aloca, din bugetul local, 25.000 RON pentru cumpararea complexului de joaca.

Gradinita “Mihai Eminescu” este prinsa in momentul de fata intr-un proiect cu finantare europeana in valoare de un milion de euro. Proiectul este in implementare si are ca termen de finalizare vara anului 2021. Doamna director, din fonduri proprii, si-a achizitionat suprafata sintetica pentru amenajarea unui loc de joaca, dupa ce se finalizeaza proiectul cu finantare europeana. De aceea ne-a solicitat ca din bugetul local sa ii alocam o suma de 25.000 de lei pentru achizitionarea unui complex de joaca pentru copiii de la Gradinita “Mihai Eminescu”. Am primit aceasta solicitare si am introdus-o pe ordinea de zi a sedintei de indata a consiliului local de vineri. A fost aprobata cu unanimitate de voturi. Toata lumea a considerat ca langa o gradinita moderna, care se realizeaza in aceasta perioada acolo, este binevenit si un complex de joaca pentru un numar mai mare de copii. Dupa cum stiti, si gradinita de pe strada Olari si gradinita de pe strada Mioritei beneficiaza de cate un proiect cu finantare europeana de cate un milion de euro, care sunt in implementare in momentul de fata. Numarul de copii va creste cu 80. Vor fi astfel 80 de locuri in plus pentru fiecare din cele doua gradinite”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Gradinita “Mihai Eminescu” este amplasata in cartierul Olari si are peste 40 de ani de existenta.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare