Finantare de 10000 de euro pentru startup-uri in cadrul programului Changeneers

 Finantare de 10000 de euro pentru startup-uri in cadrul programului Changeneers
Distribuie sa vada si prietenii tai

Startup-urile IT romanesti se pot inscrie la competitia Changeneers 2020, pentru sansa de a castiga un premiu de 10.000 de euro, oferit de Samsung Romania, au anuntat organzatorii concursului.

Initiativa a Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, Changeneers ofera o finantare de 10.000 de euro solutiei care indeplineste urmatoarele criterii: implica o tehnologie mobila (pot include si componente non-mobile – software sau hardware), are un impact pozitiv si este functionala sau in stadiul de concept validat cu clienti sau prototip la data finalei, 25 iunie 2020. 

Competitia Changeneers incurajeaza antreprenorii sa se foloseasca de tehnologiile mobile pentru a contribui la schimbarea in bine a societatii. Ajunsa deja la a treia editie, Changeneers este mai mult decat o competitie, a devenit in timp o comunitate care pune la dispozitia celor din program, cunostintele si resursele necesare pentru a  adresa provocarile cu care ne confruntam astazi. Samsung crede foarte mult in aceasta initiativa, pentru ca si misiunea noastra ca brand este aceea de a aduce beneficiile tehnologiei mai aproape de toti oamenii. Totodata credem ca inovatia este menita sa rezolve problemele sociale si sa ajute la construirea unei lumi mai bune. 

Peste 85 de start-up-uri fac parte deja din familia Changeneers si ne mandrim cu realizari care plaseaza Romania pe harta inovatiei. Intrucat exista foarte mult potential pe piata, Changeneers ofera mentorat, sustinere, webinarii si sesiuni de intalniri pe tot parcursul anului pentru a fructifica acest potential si a contribui la cresterea sustenabila a start-up-urilor cu impact social pozitiv”, a declarat Simona Panait, Director Marketing Samsung Romania si Bulgaria.

Calendarul programului:

1. Inscrierile se pot face in perioada 29 ianuarie – 13 martie 2020 folosind formularul de pe site-ul Changeneers

2. Preselectia se va face in perioada 16 – 30 martie 2020 sub forma de interviu (telefonic sau in persoana) cu echipele selectate.

3. Echipele selectate vor fi anuntate pe 31 martie 2020. Apoi, ele vor intra intr-un program de invatare accelerata, ce include 2 zile de Bootcamp, webinarii de suport si 2 review board cu mentori care sa le ajute sa-si defineasca modelul de business si sa le pregateasca pentru etapa finala.

4. Pe 25 iunie 2020 va avea loc finala competitiei din cadrul programului – Pitch Day, o zi in care startup-urile finaliste isi prezinta in fata juriului solutiile dezvoltate. Competitia include 2 etape de jurizare – pitching si demonstrarea tehnologiei in fata membrilor juriului.

Initiat in 2017, misiunea Changeneers este consolidarea unei comunitati tech de impact in Romania. Rolul acesteia este construirea unei retele de inovatori care sa faca schimb de experiente si resurse, sa valideze nevoi si sa creasca ecosistemul, punand astfel bazele schimbarii in bine prin tehnologie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare