Finalizare proiect „STAR: Sprijin activ pentru Tinerii Antreprenori din Regiunea Sud-Vest Oltenia”

 Finalizare proiect  „STAR: Sprijin activ pentru Tinerii Antreprenori din Regiunea Sud-Vest Oltenia”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație în calitate de lider de parteneriat, în parteneriat cu Asociația ADES pentru Dezvoltarea Economiei Sustenabile  a implementat în perioada 24 Decembrie 2021 – 31 Decembrie 2023 proiectul cu titlul ” STAR: Sprijin activ pentru Tinerii Antreprenori din Regiunea Sud-Vest Oltenia” – cod MySMIS 140877, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, apelul de proiecte Innotech Student în baza Contractului de finanțare nr. POCU/829/6/13/140877.

Valoarea totală a proiectului a fost de 9.685.593,10 lei, din care finanțare nerambursabilă din Fondul Social European în sumă de 8.232.754,14 lei și finanțare nerambursabilă asigurată din bugetul național în sumă de 1.452.838,96 lei.

Obiectivul general al proiectului a vizat susținerea  dezvoltării economice și sociale în Regiunea Sud-Vest Oltenia prin sprijinirea, încurajarea și dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – înființarea, monitorizarea și asigurarea sustenabilității a minim 21 start-up-uri în cadrul cărora să fie create minim 66 locuri de muncă sustenabile.

Grupul țintă al proiectului a fost compus din 347 studenți înscriși la programele de licență cel puțin anul doi, master sau doctorat în cadrul a 13 de universități din România dintre care 345 au participat la cursurile de Competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului.

În urma concursului organizat în cadrul proiectului au fost selectate 24 de planuri de afaceri care au fost sprijinite prin servicii de consiliere antreprenorială și mentorat, stagii de practică, înfiintare firme și acordare ajutoare de minimis cu sume între 40.000 și 100.000 euro. Valoarea totală a ajutoarelor de minimis acordate în cadrul proiectului a fost de 6,390,891.65 lei. În cadrul celor 24 de firme finanțate prin proiect au fost create 75 de locuri de muncă.

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație
Manager de proiect: Lidia Ene
E-mail: star@banipentrustudenti.ro
 https://star.banipentrustudenti.ro/
Telefon: +4 021.539 78 77

Download document in format .pdf

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare