Festivalul „RomanIA Autentica”, simultan la Hobita, Iasi si Paris

 Festivalul „RomanIA Autentica”, simultan la Hobita, Iasi si Paris
Distribuie sa vada si prietenii tai

Festivalul “RomanIA Autentica”, cea de-a V-a editie, incepe vineri, 24 iunie, la Hobita, Pestisani, Gorj. Comuna lui Brancusi se pregateste sa isi intampine oaspetii cu un regal de muzica populara si voie buna.

Povestea festivalului s-a plamadit adunand de pe intreg curpinsul tarii scantei din tezaurul popular, aduse de mestesugari, interpreti de muzica populara, instrumentisti, creatori si pastratori ai celor mai valoroase elemente din cultura populara a romanilor.

Conservam, promovam, incercam sa pastram si sa dam mai departe ceea ce am gasit in lada de zester a bunilor nostri”, a declarat Cristina Chiriac, fondatorul festivalului,

Anul acesta festivalul se va desfasura simultan la Hobita – Iasi – Paris.

Cu amintirile din anii trecut in suflet va asteptam la sfarsitul acestei saptamani #AcasalaBrancusi, la cel mai important festival al momentului, “RomanIA Autentica”. Incepem vineri, 24 iunie, la Hobita, transmitem apoi legatura catre Iasi si Paris, iar sambata noaptea tragem cortina la Hobita dupa un regal folcloric cu invitati numai unul si unul!

“RomanIA Autentica”, evenimentul ce leaga cu fir tricolor sufletele celor ce simt si traiesc romaneste!

Evenimentul este organizat de Consiliul Local si Primaria Pestisani in parteneriat cu Consiliul Judetean Gorj si Flori de Ie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare