Festivalul National de Folk si Balada „Poarta Sarutului” continua la Targu Jiu

 Festivalul National de Folk si Balada „Poarta Sarutului” continua la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cea de-a XX-a editie a Festivalului National de Folk si Balada „Poarta Sarutului” va avea loc in perioada 12 – 14 august, la Teatrul de Vara ”Nelu Dumitru” din “Orasul lui Brancusi”.

Festivalul-concurs, devenit deja traditie in Targu Jiu, reuneste tineri din toata tara, care doresc sa-si afirme potentialul artistic in domeniul creatiei si interpretarii muzicii folk, dar si artisti de renume ai folkului romanesc.

Vineri, 12 august, de la ora 19:00, va avea loc traditionalul concurs de muzica, iar dupa concurs vor incanta publicul Mircea Baniciu, Sunt un frate tanar (trio format din Dorin Andone, Teo Boar si Vlady Cnejevici, care va sustine un program special dedicat celui care a fost Florian Pittis), Radu Gheorghe si Diana Porca (castigatoarea editiei trecute). Sambata, 13 august, ora 19.00, continua competitia muzicala dintre tinerii interpreti. Dupa concurs, vom intra in atmosfera de poveste creata de vocile calde ale interpretilor Ducu Bertzi, Dana Florian, Dan Vana si Dinu Olarasu. Duminica, 14 august, incepand cu ora 19:00, va avea loc decernarea premiilor si Gala Laureatilor, iar la finalul festivalului vor sustine recitaluri Emeric Imre, Maria Gheorghiu, Adrian Bezna si Ovidiu Scridon”, au transmis reprezentantii Scolii Populare de Arta intr-un comunicat de presa.

Pretul unui bilet este de 15 RON, iar pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani intrarea este libera. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de intrare libera.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare