Festivalul National de Folk revine in „Orasul lui Brancusi”

 Festivalul National de Folk revine in „Orasul lui Brancusi”
Distribuie sa vada si prietenii tai

In perioada 7-8 august se va desfasura cea de-a XIX-a editie a Festivalului National de Folk si Balada ”Poarta Sarutului”.

Timp de doua zile, capitala folkului se va muta in orasul lui Brancusi si va aduce pe scena noi talente si nume mari ale folkului romanesc. Festivalul-concurs este un eveniment cu traditie, un eveniment competitiv organizat de Scoala Populara de Arte ”Constantin Brancusi”, Consiliul Judetean Gorj, Primaria si Consiliul Local Targu-Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare si Promovare ”Constantin Brancusi”, Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului”, in colaborare cu posturi de radio si televiziuni locale si nationale”, a declarat Anamaria Alionescu, purtatorul de cuvant al Scolii Populare de Arte ”Constantin Brancusi”.

Programul Festivalului:

  • Sambata, 07 august, ora 19:00, va avea loc traditionalul concurs de muzica, iar dupa concurs, vor incanta si incalzi publicul: Ana Maria Filip (castigatoarea editiei trecute), Maria Gheorghiu, Dan Vana si Mircea Rusu.
  • Duminica, 08 august, ora 19:00, continua competitia muzicala dintre tinerii interpreti si dupa concurs, vom intra in atmosfera de poveste creata de vocile calde ale interpretilor: Dana Florian, Adrian Bezna, Emeric Imre si Mircea Vintila.

Pretul unui bilet este de 15 RON, pretul unui abonament pentru cele doua zile este de 25 RON, iar intrarea este libera pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare