Farmaciile DAV anunta prima campanie de Black Friday la sute de produse de pe site

 Farmaciile DAV anunta prima campanie de Black Friday la sute de produse de pe site
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cel mai cunoscut lant de farmacii la nivel regional, Farmaciile DAV, anunta lansarea primei campanii de reduceri la sute de produse detinute de website-ul www.farmaciiledav.ro. Campania va avea loc in perioada 13-15 noiembrie si include produse din cele mai apreciate categorii: sanatate si frumusete, acestea beneficiind de reduceri de pana la 55%.

Alaturi de reducerile oferite inca din prima zi a lansarii farmaciei online, am ales sa suplimentam discount-urile si sa le oferim clientilor nostri din toata tara posibilitatea achizitionarii produselor preferate si, desigur, recomandate de medicii specialisti. Livram comenzile in toata tara si in doar cateva luni de cand am lansat platforma online www.farmaciiledav.ro am reusit sa construim un public fidel, care plaseaza comenzi in mod constant pe site-ul nostru. De asemenea, vom face tot posibilul sa asiguram si in aceasta perioada aceleasi beneficii pentru care clientii nostri ne apreciaza: transport rapid, modalitati diferite de plata si eficienta in procesarea comenzilor”, Alexandru David, Manager al Farmaciilor DAV.

Campania de Black Friday se va intinde pe o perioada de 3 zile (13-15 noiembrie), fiind activa de vineri dimineata, pe adresa  www.farmaciiledav.ro.

Am inclus in aceasta campanie brandurile si produsele care au prezentat un apetit crescut de interes in randul clientilor nostri. Astfel, veti regasi in campania noastra branduri cunoscute, precum: Avene, Ivatherm, La Proche-Posay, Revalid, Vichy, Ziaja, Dercos, Elgydium, Bio-Oil, ACM, CeraVe, Forcapil, Protectis, dar si multe altele”, Andreea David, Farmaciile DAV.

Despre lantul de Farmacii DAV

Lantul de Farmacii DAV s-a lansat pe piata locala acum mai bine de 12 ani, ajungand in prezent la 15 farmacii fizice deschise pentru clientii din Targu-Jiu si Drobeta-Turnu Severin. Pentru ca tot mai multi clienti din toata tara sa poata beneficia de preturile extrem de mici ale farmaciilor, in luna septembrie a acestui an, Farmaciile DAV au lansat farmacia online, o platforma ce contine peste 10.000 de produse ce pot fi comandate oriunde in Romania.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare