Facilitati ANCPI pentru semnarea electronica a documentelor

 Facilitati ANCPI pentru semnarea electronica a documentelor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a informat ca va continua procesul de optimizare a sistemului informatic integrat de cadastru si carte funciara eTerra.

Angajatii si partenerii ANCPI care au acces in eTerra cu user si parola semneaza documentele direct in browser, o singura data, indiferent de numarul acestora, scurtand astfel timpul alocat depunerii si solutionarii lucrarilor.

ANCPI, institutie aflata in subordinea MLPDA, continua procesul de transformare digitala a activitatii institutiei. Astfel, toti utilizatorii sistemului informatic integrat de cadastru si carte funciara eTerra folosesc semnatura multipla in browser.

Principalul avantaj este ca, indiferent de numarul de documente atasate unei cereri, este suficienta o singura actiune de semnare, ceea ce scurteaza timpul alocat depunerii si solutionarii lucrarilor. Astfel, este usurata atat munca angajatilor ANCPI, a celor din oficiile teritoriale, cat si cea a partenerilor nostri. Acest lucru inseamna cresterea eficientei si calitatii serviciilor pe care le oferim cetatenilor”, a declarat Laurentiu Alexandru Blaga, presedinte – director general ANCPI.

Specialistii ANCPI lucreaza la implementarea altor functionalitati ale aplicatiei eTerra – generarea automata a documentatiei cadastrale si autentificarea cu certificat digital.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare