Facebook va lansa Facebook Business Suite

 Facebook va lansa Facebook Business Suite
Distribuie sa vada si prietenii tai

Facebook urmeaza sa aduca intr-un singur loc numit Business Suite, functiile de gestionare ale paginilor si profilurilor de business din cadrul produselor sale. De aici, companiile isi vor putea gestiona, eventual, postarile din cadrul tuturor produselor detinute de compania americana.

Facebook Business Suite, va combina infrastructura aplicatiilor Facebook, Messenger si Instagram, asa ca afacerile mici vor putea primi mesaje intr-un singur inbox. WhatsApp este deja pe lista urmatoarelor integrari.

Tot din aplicatie, se pot configura raspunsuri generice, pe care sa le foloseasca rapid in cazul anumitor mesaje si comentarii.

Nu lipsesc nici optiunile privind crearea si programarea postarilor sau functiile de analytics, care furnizeaza informatii privind elemente cheie de performanta, precum reach-ul si engagement-ul.

Facebook a declarat ca, in contextul pandemiei COVID-19, si-a concentrat atentia pe facilitati care sa ajute companiile mici si mijlocii. Ulterior, vor fi adaugate si functii gandite pentru companiile mari.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare