“Exploratorii digitali in siguranta”, spectacol dedicat copiilor si parintilor, la Shopping City Targu Jiu

 “Exploratorii digitali in siguranta”, spectacol dedicat copiilor si parintilor, la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu organizeaza marti, 24 mai, incepand cu ora 17:00, spectacolul de improvizatie “Exploratorii digitali in siguranta”, un eveniment dedicat copiilor si parintilor, pe teme legate de siguranta in mediul online. Evenimentul va avea loc in zona Info Desk din cadrul centrului comercial.

Cei mici vor invata cum sa gestioneze corect pericolele din mediul online, vor interactiona cu actorii, vor invata cum sa fie empatici si solidari. Vor fi incurajati sa vorbeasca, sa iti foloseasca imaginatia, creativitatea si spontaneitatea intr-un mediu sigur si prietenos!

Tematica sigurantei online va fi asociata cu emotii positive intr-un spectacol inedit, realizat in parteneriat cu specialistii si psihologii din echipa „Salvati Copiii” si „Ora de net”. Distractia e garantata, iar cadourile surpriza pentru cei mici nu vor lipsi!”, se arata in comunicatul Shopping City Targu Jiu.

Participarea mai multor copii alaturi de un adult este posibila, iar adultul este direct responsabil de siguranta copiilor.

Workshop-ul este recomandat copiilor cu varste curpinse intre 4-11 ani si accesul la eveniment este gratuit.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare