Eveniment sportiv SportON in satul Budieni

 Eveniment sportiv SportON in satul Budieni
Distribuie sa vada si prietenii tai

Pe data de 18 mai Grupul de initiativa al tinerilor din comuna Scoarta, purtatoarea titlului de „Sat European de tineret 2023” a organizat evenimentul sportiv SportON in satul Budieni.

Scopul evenimentului a fost promovarea unui stil de viata sanatos in randul comunitatii, dar si spiritul de fair-play. Cei peste 80 de participanti au facut parte din echipele care au concurat la campionatul de fotbal sau doar si-au sustinut jucatorii preferati. Mai mult, acestia au putut juca baschet, volei, tenis de masa si badminton.

SportON nu este primul eveniment de acest gen organizat de tinerii din Scoarta. La ambele campionate organizate, participantii s-au bucurat de premii, cupe si medalii.

Activitate cuprinsa in proiectul ,,Scoarta – Sat European de Tineret 2023″ finantat prin programul Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene.

Proiect finantat de Uniunea Europeana. Punctele de vedere si opiniile exprimate apartin, insa, exclusiv autorului (autorilor) si nu reflecta neaparat punctele de vedere si opiniile Uniunii Europene sau ale Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP). Nici Uniunea Europeana si nici ANPCDEFP nu pot fi tinute raspunzatoare pentru acestea.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare