Enel X instaleaza statii de reincarcare pentru masini electrice in Targu Jiu

 Enel X instaleaza statii de reincarcare pentru masini electrice in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Enel X Romania a anuntat ca instaleaza 25 de statii de incarcare pentru masinile electrice in 12 orase din Romania, printre care si Targu Jiu.

Printr-o colaborare cu NEPI Rockcastle, Enel X instaleaza statii de incarcare rapida pentru masini electrice in mall-urile pe care dezvoltatorul le detine in 12 orase, respectiv Targu Jiu, Bucuresti, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Targu Mures, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Buzau, Galati, Braila si Satu Mare.

Enel X precizeaza ca isi continua planurile pentru dezvoltarea retelei de statii de reincarcare in Romania, incurajand mobilitatea rutiera a clientilor prin intermediul vehiculelor electrice.

Suntem deja prezenti de la est la vest si ne-am propus sa conectam si partea nordica a tarii de cea sudica. Acum, prin reteaua creata de Enel X in Romania, orice sofer poate traversa tara de la Timisoara la Constanta la volanul unui vehicul electric, fara emotii”, a punctat Mihai Mardale, Head of e-Mobility, Enel X Romania.

Fiecare dintre cele 25 de statii de incarcare Enel X va permite incarcarea simultana a doua vehicule electrice, avand o priza de 50 kW DC, respectiv una de 22 kW AC.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare