Enel X instaleaza statii de reincarcare pentru masini electrice in Targu Jiu

 Enel X instaleaza statii de reincarcare pentru masini electrice in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Enel X Romania a anuntat ca instaleaza 25 de statii de incarcare pentru masinile electrice in 12 orase din Romania, printre care si Targu Jiu.

Printr-o colaborare cu NEPI Rockcastle, Enel X instaleaza statii de incarcare rapida pentru masini electrice in mall-urile pe care dezvoltatorul le detine in 12 orase, respectiv Targu Jiu, Bucuresti, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Targu Mures, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Buzau, Galati, Braila si Satu Mare.

Enel X precizeaza ca isi continua planurile pentru dezvoltarea retelei de statii de reincarcare in Romania, incurajand mobilitatea rutiera a clientilor prin intermediul vehiculelor electrice.

Suntem deja prezenti de la est la vest si ne-am propus sa conectam si partea nordica a tarii de cea sudica. Acum, prin reteaua creata de Enel X in Romania, orice sofer poate traversa tara de la Timisoara la Constanta la volanul unui vehicul electric, fara emotii”, a punctat Mihai Mardale, Head of e-Mobility, Enel X Romania.

Fiecare dintre cele 25 de statii de incarcare Enel X va permite incarcarea simultana a doua vehicule electrice, avand o priza de 50 kW DC, respectiv una de 22 kW AC.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments