eMag lanseaza un program de investitii dedicat companiilor de tehnologie

 eMag lanseaza un program de investitii dedicat companiilor de tehnologie
Distribuie sa vada si prietenii tai

eMAG lanseaza programul de investitii eMAG Ventures, destinat companiilor de tehnologie care aduc inovatii in produse si servicii adresate direct sau indirect clientilor finali.

Business-urile selectate vor beneficia de expertiza de accelerare a afacerilor si extindere internationala, dobandita in urma dezvoltarii unor proiecte majore, cum este eMAG Marketplace, si a unor companii care au crescut rapid in ultimii ani precum Sameday, Conversion, Fashion Days, Tazz by eMAG sau Zitec.

In mediul antreprenorial din Romania exista multe proiecte de tehnologie cu potential mare, care pot fi dezvoltate cu finantare si know-how. Prin eMAG Ventures vrem sa cream o valoare adaugata reala si sa contribuim la o scalarea rapida a business-urilor, producand astfel un impact vizibil in economia digitala. Vorbim despre investitii de accelerare, destinate acelor companii care pot creste rapid cu ajutorul tehnologiei si care pot deveni viitorii unicorni”, a spus Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

eMAG Ventures impune ca si conditie utilizarea tehnologiei in dezvoltarea produselor si serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business functional si pot demonstra ca au maturitatea necesara pentru a aduce o schimbare relevanta in pietele pe care activeaza.

Pentru a aplica la eMAG Ventures, antreprenorii trebuie sa completeze un pitch deck, in care vor prezenta companiile pe care le conduc, stadiul actual al business-ului, oportunitatile de business in care doresc sa investeasca, precum si beneficiul adus comunitatilor carora li se adreseaza. Aplicatiile pot fi, ulterior, trimise la adresa de mail ventures@emag.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare